Sponsors

Hartelijk dank aan de sponsors die Avantri steunen. 

 
Nijverheidstraat 7 
2861 GX Bergambacht

Wij zijn Fiat en Opel dealer voor de Krimpenerwaard en helpen u dan ook graag bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Fiat of Opel. Ook voor onderhoud en reparatie van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Fiat en Opel maar wij kunnen u uiteraard ook helpen bij aanschaf en onderhoud van een auto van ieder willekeurig merk. Naast personenauto’s verkopen en onderhouden wij ook bedrijfswagens. Hierdoor kunt u zowel privé als zakelijk gebruik maken van onze diensten.
 
     
undefined
Expert Lekkerkerk
Kerkweg 16 
2941 BM Lekkerkerk

- Service en advies altijd in de buurt

- Uitgebreide installatieservice

- Wij bezorgen wanneer het u uitkomt

- Deskundige reparatieservice

- Extra wensen? Wij helpen u graag verder.

 
     
undefined

de Onderlingen

Raadhuisplein 2
2941 BR Lekkerkerk

Dorp 210 B
3405 BD Benschop

Doelenplein 11
2871 CV Schoonhoven

Uw financiële zaken goed voor elkaar 
De Onderlingen zoekt naar de beste verzekering voor uw specifieke situatie. Daarom geven we u altijd persoonlijk advies en helpen we u te kiezen uit polissen van zorgvuldig door ons geselecteerde verzekeringsmaatschappijen. Al uw persoonlijke verzekeringen kunnen we voor u verzorgen.

 
     
undefined
Broeikweg 33 
2871 RM Schoonhoven

Welkom bij Van Schaik 
Wij zijn een allround autobedrijf en dealer van Suzuki en Toyota. Als Bovag-lid kunt u bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte automobielen. Wij zijn gevestigd in Schoonhoven en in Krimpen aan den IJssel. Onze filosofie is flexibiliteit, kwaliteit en service ten dienste van onze klanten. U treft bij ons ook alleen maar vakmensen aan, die u graag van dienst zijn. Particulieren en bedrijven kunnen rekenen op gedegen en goed advies.

 
     

undefined

 

 

 


De Hardloopwinkel
Doortocht 3a 
2411 DS Bodegraven

Kennis
Wij hebben alle kennis in huis wat betreft schoenen, kleding en accessoires. Dit komt doordat wij continue op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op hardloopgebied. Ook worden wij regelmatig bijgeschoold door fysiotherapeuten en de hardloopmerken die de producten leveren. Tevens kan er een afspraak worden gemaakt met de podotherapeute Heijgelen die op vrijdagmiddag in de winkel aanwezig is om de klanten te begeleiden met voetklachten.

Ervaring
Vanzelfsprekend zijn wij allemaal sporters op diverse niveaus en disciplines. Sommige medewerkers kunnen heel snel en hard lopen en sommigen lopen/sporten recreatief of geven al jaren training. Wij hebben een perfecte mix van medewerkers om u te helpen tot de juiste aankoop te komen.
U zult door onze medewerkers altijd met respect worden behandeld of u nu een getrainde atleet bent of voor het eerst wil gaan hardlopen. Uiteraard hebben wij ook veel productervaring door de jarenlange samenwerking met gerenommeerde bedrijven en -leveranciers.

Assortiment
Op het gebied van hardlopen verkopen wij de meest toonaangevende merken zoals: Asics, Adidas, Brooks, Saucony, Nike, New Balance, Mizuno, Craft, Odlo, Polar,Garmin, Falke, X-socks, Shock Absorber en Pure Lime. Regelmatig worden nieuwe producten en merken getest door onze inkopers, sommige vindt u uiteindelijk terug bij ons in de winkel en andere weer niet. Uw mening wordt hierbij ook zeer op prijs gesteld en daarom staan wij voor de volle 100% achter de producten die wij verkopen.

Service
Het serviceniveau in De Hardloopwinkels ligt zeer hoog. Ons advies is uiteraard geheel gratis bij een schoenanalyse en bij aankoop van uw schoenen. Het kan soms zijn dat u even moet wachten, wij geven iedere klant evenveel aandacht en service, maar met een kopje koffie en een praatje gaat de tijd snel voorbij! Mochten er na aanschaf van de schoenen toch nog vragen of problemen ontstaan dan zoeken wij altijd samen met u en de leveranciers naar een passende oplossing.
 
     
undefined

HTrans

Lekdijk 142 
2967 GH Langerak

 
     
undefined

Juist in een wereld zonder grenzen zijn de mensen om ons heen belangrijk. Het Rivierenland Fonds hecht grote waarde aan initiatieven die de samenleving op lokaal of regionaal niveau kunnen versterken.

Wij ondersteunen daarom sociaal-culturele en ideële projecten in vijf sectoren: educatie, kunst en cultuur, gezondheid en zorg, sport en recreatie, en natuur en milieu. Alle projecten komen ten goede aan de bevolking van ons werkgebied.

Naast Gorinchem, Leerdam en Schoonhoven zijn ook Arkel, Geldermalsen, Hardinxveld-Giessendam en Meerkerk deel van dit gebied. Naast deze plaatsen vallen ook Vuren, Dalem, Sleeuwijk, Hoogblokland, Spijk, Hoornaar, Schelluinen, Giessenburg, Noordeloos, Almkerk, Nieuwendijk, Kedichem, Asperen, Heukelum, Meteren, Haastrecht, Lopik, Nieuwpoort, Vlist, Cabauw, Groot-Ammers en Langerak in het werkgebied van onze stichting. Onze band met deze regio is historisch gegroeid.

 
     


Haven80 Schoenen

Haven 80
2871 CR  Schoonhoven

Bent u op zoek naar schoenen, chique, klassiek, sportief of gewoon gemakkelijk, voor iedere dag of juist voor een speciale gelegenheid en passend bij deze tijd, dan is Haven80 Schoenen voor u het juiste adres. Ook verkopen wij accessoires, zoals tassen, sjaals, poncho’s, riemen, armbandjes e.d. U bent van harte welkom.

Speciale actie voor Avantri:
Meld bij iedere aankoop de naam Avantri. Dan wordt 5% van de aankoop gereserveerd voor Avantri.
De actie geldt niet bij uitverkoop of andere actiemomenten.

 
     

 

 

 

 

 

 

Schoonhovens College

Albert Plesmanstraat 4
2871 HJ  Schoonhoven

Vlisterweg 22
2871 VH  Schoonhoven

Het Schoonhovens College:

 • biedt onderwijs van vmbo-basisberoepsgericht tot en met (tweetalig) vwo; 

• geeft ruimte aan de talenten van leerlingen; 

• bereidt leerlingen voor op hun plek in de maatschappij vanuit een veilige, kleinschalige setting.

 Het Schoonhovens College, een school waar wij trots op zijn.

 

 

ZoekenWebsite sponsors