Openingswedstrijd 30 maart 2024

Datum: 1 april 2024

Afgelopen zaterdag 30 maart werd het outdoor seizoen 2024 bij Avantri geopend met de openingswedstrijd. In de ochtend waren de 49 pupillen actief en in de middag 46 junioren/senioren en masters.

Om 10 uur werd er gestart met de wedstrijd. Voor sommige pupillen was dit hun eerste wedstrijd en kwamen ze zenuwachtig naar de atletiekbaan. Alle  pupillen hadden een meerkamp van 4 onderdelen. Er werden heel veel nieuwe persoonlijke records gehaald. Ook dit jaar worden de persoonlijke records vanaf de pupillen U9 bijgehouden voor de Avantri Pupillencup. Aan het einde van het seizoen gaan we zien welke pupil zich dit seizoen het meeste bij de Avantri wedstrijden heeft verbeterd.

Onze junioren waren in de ochtend jury bij de pupillen.

De winnaars van deze ochtend waren;

J-U7      Stijn Jooren

J-U8      Oscar Slaman

M-U8     Laurene van der Velde

J-U9     Teun Kwakernaak

M-U9    Suus van Buren

J-U10    Sil van Ginkel

M-U10  Roos van Dam

J-U11    Jayson Lodder

M-U11  Lola Casteleijn

J-U12    Yari van den Berg

M-U12  Myla van Buren

Vanaf 13.30 waren de junioren, senioren en masters aan de beurt. Helaas was het gaan regenen, maar dat mocht de pret niet drukken voor deze atleten. Ook de junioren streden deze middag voor de eerste punten voor hun Avantri junioren cup. Voor sommige junioren die net naar een nieuwe categorie waren gegaan waren sommige onderdelen hun debuut, want ze moesten nu met zwaarder materiaal werpen of een andere afstand bij de horden. 

De winnaars deze middag waren;

J-U14  Job van der Horst

M-U14  Finne Haanstra

M-U16  Timo Nobel

M-U16  Rosalie Verhoef

M-U18  Sara Nas

De volledige uitslag kan u hier zien 

Al met al was het een gezellige dag op de atletiekbaan. Wij bedanken alle vrijwilligers die deze wedstrijd hebben mogelijk gemaakt, want zonder deze mensen kunnen we geen wedstrijd organiseren.

Terug naar de vorige pagina

ZoekenWebsite sponsors