Paasweekend bij Avantri

Datum: 9 april 2023

Op Goede Vrijdag organiseerde de jeugdcommissie voor de jongste pupillen Paaseieren zoeken op de atletiekbaan. 30 pupillen kwamen om 10.30u naar de baan en keken al rond of ze eieren konden vinden. Om even over 10.30u telden we af van 10 naar 1 en mochten ze gaan rennen om de 200 eieren die verstopt waren te vinden. Na anderhalf uur gingen alle pupillen voldaan met een zak paaseieren naar huis.

De volgende dag was er al weer vroeg activiteit te ontdekken op de atletiekbaan. De 48e Rivierenland Parkloop stond deze dag op het programma. De nieuwe leden van de wegcommissie kregen hun vuurdoop vandaag.

Om 12 uur startte de Jeugdloop van 1,5 km, 28 lopers gingen hier van start. Een half uur later gingen er 48 lopers van start op de 5 km en bij de 10 km kwamen er 55 lopers in actie. Er heerste een gezellige sfeer op de atletiekbaan.

Foto's van de start van de 5 km en 10 km vind u bij kopje foto's op onze website.

              Start van de Jeugdloop

In Boskoop, Alphen ad Rijn en Lisse waren ook een aantal Avantrianen aan het sporten. Rob en Marillion Zwijnenburg waren in Boskoop aan het kogelslingeren, Elise Zuidervliet MpA2 deed mee aan de openingswedstrijd in Alphen ad Rijn en haalde hier 2 persoonlijke records. Bij het Vortexwerpen en hoogspringen. Carolien de Pater deed in Lisse mee aan het kogel-discus circuit. Kijk bij de uitslagen voor hun prestaties.

Op 10 april gaat Jeroen van Harmelen speerwerpen bij de testwedstrijd van Prins Hendrik in Vught.

Terug naar de vorige pagina

ZoekenWebsite sponsorsMeer nieuws