Succesvolle Dijkloop Avantri

Datum: 17 oktober 2021

Na een afwezigheid van één jaar – als gevolg van de Covid-lockdown – hebben we dit jaar gelukkig weer de 45e Koudstaal Dijkloop mogen organiseren. Met dank aan onze hoofdsponsor Jan Koudstaal Vastgoed en Assurantiën B.V. en met de hulp van alle vrijwilligers, heeft dit ons weer een succesvol hardloopevenement opgeleverd.

Op alle afstanden totaal waren er 144 inschrijvingen. Dit is wat lager dan de laatste keer, waarschijnlijk omdat er concurrentie was van de vele hardloopwedstrijden die zijn verplaatst naar het najaar. Daarnaast zijn veel lopers de loopjes niet meer gewend als gevolg van de lockdown.

Alles bij elkaar kunnen we terugkijken op een geslaagde Dijkloop. Alle lopers hebben veilig de finish bereikt, het weer was prima om te lopen, en er zijn weer verschillende pr’s gesneuveld. Zo behaalde oud Avantriaan Daphne Lamboo bij de dames een nette 1e plaats op de 10km met een tijd van 39:17. Ook Dennis Buys excelleerde. Op de 6km bij de heren behaalde hij een mooie PR van 20:44. Helaas bleef bij deze laatste prestatie een mooie tweestrijd achterwege, omdat Filimon Meles Cheba een vertraagde start had. Desondanks was zijn tweede plek een mooie prestatie. Bij de dames hield Laura Brouwer de zege in eigen huis met een onbedreigde eerste plek in 31:50. 

Aan het einde kwam er nog een heerlijk zonnetje door, wat zorgde voor een sfeervolle afsluiting van het evenement. Klik hier voor de complete uitslag

 

 

Terug naar de vorige pagina

ZoekenWebsite sponsors