Ad Verhoeff 45 jaar trimtrainer

Datum: 3 juli 2017

Door: Leo Febus

Sinds jaar en dag zijn Avantri-leden op donderdagavond actief met trimmen in de gymzaal aan de Beregracht. Eerst traint de damesgroep, daarna de herengroep. De vaste trainer is Ad Verhoeff. Ad doet dit al heel lang. Hij is begonnen begin 1972, nu 45 jaar geleden.

Na een oproep in de plaatselijke krant meldden zich begin 1972 zo’n 70 trimmers bij Ad. Elke keer als men kwam trimmen, moest er 1 gulden in de pot worden gestopt. De gemeente bracht Ad voor het gebruik van de gymzaal een commercieel tarief in rekening. Maar als de trimtraining vanuit een ideële vereniging zou worden aangeboden, zou de zaalhuur halveren. Daarop koos Ad voor aansluiting bij Avantri. Zo bracht hij zo’n 60 nieuwe leden aan bij de vereniging. 

Op donderdag 23 februari  hebben de leden van de dames- en herentrimgroep Ad in het zonnetje gezet omdat hij 45 jaar trainer is. Tiny de Jong, Marjan Lotz en José Maat hadden tijdens het wisselen van de groepen een korte feestelijke bijeenkomst georganiseerd waarin Ad werd toegesproken, toegezongen, een cadeau kreeg en een fraaie bos bloemen in ontvangst mocht nemen. 

Op de foto jubilaris Ad voorzien van bloemen met aangepaste feestmuts. De trimgroepen hopen nog lang van de trainingen van Ad te kunnen genieten.

Terug naar de vorige pagina

ZoekenWebsite sponsors