Druk weekend voor de Avantrianen.

Datum: 22 april 2024

Afgelopen weekend was het op 6 plekken druk met Avantrianen die aan het sporten waren.

Zaterdag 20 april

In Alphen aan de Rijn werd de 1e wedstrijd van de ZHM pupillen competitie gehouden. 18 pupillen kwamen daaruit en streden in teams om de dagprijs. In de ochtend werd Oscar Slaman U8 dag winnaar met zijn team. In de middag werd het team van Jayson Lodder, Naseem van Vliet en Pepijn Liebeek 1e bij de Jongens U11.

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Pupillen U10

 

In Zoetermeer waren de de junioren U14 en U16 gestart met hun 1e wedstrijd van de ZHM Blokmeerkamp competitie. Kaja van Buren (U13) en Rosalie Verhoef (U16) wisten een 1e plaats te halen op deze dag. De beide Job(p)s behaalde bij de jongens U14 een 2e en 3e plaats.

Bij onze eigen vereniging stond de 48e Parkloop op het programma. Twintig Avantrianen deden mee aan deze wedstrijd op 1,5km, 5km of de 10km.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De winnaars van de 5 km

 

Moeder en dochter Erika en Anouk Eikelenboom gingen samen naar de openingswedstrijd van Typhoon in Gorinchem. anouk haalde daar een nieuw PR bij het verspringen.

De werpsters Carolien de Pater en Marillion Zwijnenburg reisde af naar Leiden voor de 1e wedstrijd van het kogel-discus circuit. Beide dames behaalde bij het kogelstoten en discuswerpen een SB prestatie.

zondag 21 april

Deze 5 heren op de foto vertrokken deze zondag naar Nieuwegein voor de 1e wedstrijd van de seniorencompetitie. Bor van den Berg haalde op de 100m en de 110mh een nieuw pr. Ook Dennis Buijs zetten een pr neer op de 800m.

Alle uitslagen van deze wedstrijden kan u hier lezen.

Terug naar de vorige pagina

ZoekenWebsite sponsors