Tussenstand Avantri Cup

Datum: 1 april 2022

Na een aantal jaren stilte heeft de Avantricup (oude Juniorencup) zijn rentree gemaakt. Dit jaar spannender dan ooit: met voor het eerst een apart klassement voor de Pupillen C tot en met A.

De Avantricup heeft als doel om binnen de atletiek boven jezelf uit te stijgen door punten te scoren met het verbreken van je eigen Persoonlijk Record, of een evenaring hiervan. Punten voor het klassement kunnen worden behaald tijdens de 5 wedstrijden op onze eigen atletiekbaan.


Op 26 maart 2022 vond de aftrap van de Avantricup plaats met de openingswedstrijd. Het weer zat ons flink mee, wat dan ook tot prachtige prestaties heeft geleid. In totaal hebben maar liefst 61 junioren en pupillen gestreden voor de eerste punten op deze zonovergoten dag.


Bij de junioren heeft de top 3 meteen een flinke voorsprong genomen met als aanvoerder Noah Smink, gevolgd door de runner-up Lynn Stolk en een gedeelde derde plaats voor Evi de Ruiter en Sanae El Hassouni.


Bij de pupillen hebben de twee aanvoerders, Doeko Edens en Mats den Outer, het maximale aantal punten behaald voor deze wedstrijd. Maar liefst 5 atleten staan op een gedeelde tweede en derde plaats.


Hiermee is de toon gezet voor dit jaar. Het belooft een spannende strijd te worden!


Eline Brand, Jeroen van Harmelen, Jessica de Pater

 

Terug naar de vorige pagina

ZoekenWebsite sponsors