Opening Baanseizoen 2022

Datum: 30 maart 2022

Tijdens de Openingswedstrijd van 26 maart, op onze atletiekbaan, ging het baanseizoen 2022 van start.


In de ochtend kwamen 54 pupillen aan de start, verdeeld over 2 tijdsblokken. Hierdoor verliepen de wedstrijden vlot en konden bij alle atleten genoeg supporters komen kijken. Iedereen genoot er zichtbaar van om weer op de baan te zijn.


Bij de jongens A2 pupillen verbeterde Jop Timmermans het baanrecord balwerpen. Dit stond al sinds 2013 op naam van Mischa Rook met 36.13 mtr., Jop bracht het baanrecord vandaag naar 38.28 mtr.


In de middag stonden 21 junioren CD en 7 senioren aan de start voor de meerkamp. Eén van de senioren deed de meerkamp, de andere 6 deden mee aan lossen onderdelen. De sfeer was ook hier super goed.


Drie trainers hebben het initiatief genomen om de Avantricup (de vroegere Juniorencup) nieuw leven in te blazen. Ze hebben ervoor gekozen om een wedstrijd klassement voor de pupillen en junioren bij te houden. De tussenstand hangt bij het wedstrijdsecretariaat en is ook op deze website te vinden. Alle prestaties van de pupillen en junioren op deze dag worden meegenomen voor het klassement van de Avantricup.

 

Zondag 27 maart reisde Marillion Zwijnenburg af naar Alphen ad Rijn om daar mee te doen aan de openingswedstrijd van AAV'36 op kogel en discus.

 

Rob Zwijnenburg en Carolien de Pater reden naar Leiden voor de 1e UTTL werpwedstrijd. Rob startte zijn seizoen goed met een nieuw clubrecord M50 bij het kogelslingeren van 38.11 mtr.

Bij de uitslagen kunt u alle prestaties van dit weekend terugvinden.

Terug naar de vorige pagina

ZoekenWebsite sponsorsMeer nieuws