Corona maatregelen: Trainingen afgelast.

Datum: 20 december 2021

Naar aanleiding van de recente overheidsmaatregelen over de Coronapandemie neemt Avantri de volgende beleidsregels welke mede gebaseerd zijn op het NOC/NSF en AtletiekUnie. Klik hier voor het volledige protocol.

In verband met de door de overheid afgekondigde verscherpte maatregelen omtrent het Covid-19 virus zijn op onze atletiekbaan en in de door ons gehuurde sportzalen per 19 december de volgende maatregelen van kracht tot 14 januari 2022:

  • Alle binnensportactiviteiten zijn afgelast.
  • Buitensportactiviteiten: Avantri biedt geen georganiseerde trainingen meer aan. De looptrainingen zullen digitaal worden gegeven. Hou daarvoor je appgroep in de gaten.
  • De atletiekbaan mag dagelijks tussen 05:00 en 17:00 uur worden gebruikt door personen onder de 18 jaar en zij hoeven geen onderlinge afstand van 1,5 meter te houden;
  • De atletiekbaan mag dagelijks tussen 05:00 en 17:00 uur worden gebruikt door personen van 18 jaar en ouder individueel en in groepjes van maximaal 2 personen exclusief trainer, zij dienen wel 1,5m afstand van elkaar te houden. Meerdere groepjes van 2 personen worden gezien als een groot georganiseerd verband en zijn niet toegestaan.

Buiten in de openbare ruimte sporten is na 17.00 uur toegestaan met maximaal 2 personen op 1,5 meter afstand exclusief instructeur.

Basisregels gelden uiteraard zoals:

- Was vaak en goed je handen.
- 1,5 meter is een veilige afstand. Vanaf 18 jaar verplicht. Bescherm jezelf en anderen in de samenleving.
- Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen.

 

Terug naar de vorige pagina

ZoekenWebsite sponsors