Vijfrotondenloop

Datum: 11 november 2015

De stoplichten zijn al jaren geleden weggehaald, nu hebben we vijf rotondes. Stichting Zilverstadrotondes heeft een geweldige prestatie geleverd door op alle rotondes een fraai kunstwerk te realiseren. Enkele rotondes zijn als feestelijk geopend, de laatste (G.J. van Heuven Goedhartweg/M.A. Reinaldaweg) wordt geopend op zaterdag 12 december. Aan Avantri is gevraagd hieraan medewerking te verlenen. Besloten is de Vijfrotondenloop te organiseren.

 

Om 15.30 uur zal hiervoor het startschot worden gegeven.

Bijzonderheden over de loop:

Het betreft geen wedstrijdloop. Er wordt gelopen in een gesloten peloton, in een zeer rustig tempo zodat alle deelnemers dit kunnen bijhouden.

Parcours/route:

Gestart wordt bij de rotonde G.J. van Heuven Goedhartweg/M.A. Reinaldaweg, zeg maar bij Kommer. We gaan richting rotonde Mr. Kesperplein, dan 2e afslag richting Henri Dunantplein, dan 4e afslag richting Mr. Kesperplein, 2e afslag richting rotonde G.J. van Heuven Goedhartweg/M.A. Reinaldaweg, 1e afslag richting rotonde G.J. van Heuven Goedhartweg/Achterwetering, 4e afslag richting G.J. van Heuven Goedhartweg/M.A. Reinaldaweg, dan via de B-weg naar rotonde Vrouwenmantel/M.A. Reinaldaweg, daar de N210 oversteken en dan via het nieuwe industrieterrein weer terug naar Kommer.

De groep wordt aan de voorkant begeleid door een auto, aan de achterzijde rijdt een bezemauto ter beveiliging. We lopen uiteraard op de hoofdrijbaan, met uitzondering van het deel naar rotonde Vrouwenmantel. Het verkeer achter ons moet dan maar even rustig aan doen. Het inhaalverbod voor dat verkeer blijft gewoon van kracht.

Het verzoek is je tijdig aan te melden via info@avantri.nl.  Zo weten we wie er komen en hoe groot de groep wordt (maximaal 40).

Verkleden doen wij in ons clubhuis en we gaan op tijd richting feestterrein. Daar is ruimte om kleding zolang neer te leggen. Na afloop is iedereen vrij wat te doen: terug naar de baan of de festiviteiten meemaken.

 Zie ook: http://www.zilverstadrotondes.nl

Terug naar de vorige pagina

Zoeken



Website sponsors